trimsalonlola@gmail.com  |  06-83942662
Follow us :-

Even voorstellen

Mijn naam is Laura Lensen en sinds 2016 ben ik de trotse eigenaresse van Trimsalon “Lola”.

Laura Lensen

 

Al sinds mijn kinderjaren heb ik mijn moeder, Marian van Roon eigenaresse van Trimsalon Via Fectio, vol passie aan het werk gezien in de trimsalon. Ik schoot haar te hulp daar waar nodig was. Thuis hadden wij altijd veel dieren om ons heen en dus ook altijd een aantal honden. Ik was dan ook altijd met dieren bezig.

Voordat ik begon met de opleiding hondentrimmen heb ik eerst nog de opleiding Paraveterinair niveau 4 gevolgd en met succes afgerond. Dit vindt ik een hele mooie aanvulling voor mijn salon en ik gebruik deze kennis dan ook voor adviezen en tijdens het trimmen.

In 2013 kreeg ik mijn eerste eigen hond. Een Koningspoedel meisje genaamd Lola. Bij een poedel hoort ook de nodige vachtverzorging. Fanatiek als ik werd heb ik mij verder verdiept in het knippen van de poedel. Hierdoor had ik al enige ervaring in het trimmen van honden en had het al aardig goed in de vingers voor ik met de opleiding begon. In 2014 besloot ik de opleiding hondentrimmen te gaan volgen bij het HKI. En dat was niet zonder succes. Alle praktijk examens en het theorie examen heb ik in een keer weten te halen met mooie cijfers.

In 2014 kwam plotseling mijn tweede hondje op mijn pad genaamd Evy. Een heel lief en leuk Pomeranian meisje. Beide hondjes staan mij bij in de salon en zullen jullie bij een afspraak ook zeker ontmoeten.

In januari 2016 heb ik dan eindelijke een mooie ruimte gevonden in Utrecht om mijn eigen trimsalon te kunnen starten.

Naast de Trimsalon was ik de eerste 2 jaar nog twee dagen werkzaam als paraveterinair bij de Holistisch praktijk Den Hoek.Inmiddels is het zo druk geworden in de salon dat ik ben gestopt met mijn werkzaamheden bij de praktijk en volledig werk in mijn salon.

Ook ben ik actief in de hondensport met mijn hondjes en show ik met enige regelmaat. Beide doe ik met veel plezier en niet zonder succes. Samen met de Trimwedstrijden en de workshops probeer ik zo, zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste technieken, modellen en ontwikkelingen. Zo kan ik uw hond weer tip top verzorgt de salon uit laten gaan!

IMG_9511